woensdag 30 juni 2010

de keuken
De laatste weken, zeker met het mooie weer kan ik me er aldoor maar niet toe zetten om achter de computer te kruipen. Hoop dat jullie me vergeven, sorry.
Zit veel buiten op de veranda heerlijk met een boek, kat op schoot af en toe wat lekkers er bij, of een Mojito jammie jammie.
Als ik later op de avond naar binnen ga dan kijk ik nog snel even her en der op een blog en dan is het al weer bedtijd. Maar goed ik ben vast niet de enige die daar last van heeft. En de vakantie tijd is natuurlijk ook begonnen, er zijn al wat mensen weg en voor ons duurt het ook niet lang meer.

Ook de creativiteit neemt wat af met de warmte en zo vlak voor de vakantie. Ik hoop dat ik na de vakantie mijn baterij weer flink heb op geladen dan ga ik er weer tegen aan.

Heb nog een paar foto's genomen van een klein stukje keuken, kreeg een heel leuk schoolbordje in de vorm van een kat op mijn verjaardag. Deze heeft nu een plekje gevonden in de keuken bij een rij met kopjes.

Bij deze wil ik iedereen al vast een hele leuke vakantie wensen, genieten, voorzichtig zijn en heel weer thuis komen waar je ook heen gaat.

Lieve groetjes van mij

woensdag 23 juni 2010

wat een weertje!!!

Wat een geweldig weer van daag hè??? Ik was vrij vandaag dus heb er heerlijk van genoten. Moest alleen even onder de MRI door vanmiddag, gaat nog steeds niet goed met mijn knie. In maart ski ongeluk gehad en het is nu nog niet oké, dus afwachten wat de dr dinsdag te melden heeft.

Iedereen bedankt voor jullie leuke reacties op mijn nieuwe lounge set.
Heb er inderdaad heerlijk van genoten vandaag, ben nu net naar binnen gegaan.
Heerlijk op het bankje gezeten boek er bij, Max op schoot wat wil je nog meer.
Van mij mag het de hele zomer zo blijven............

lieve groetjes van mij

nieuwe lounge setAfgelopen zondag onze nieuwe lounge set op gehaald uit Almelo.
We wilde al een tijdje graag een lounge set voor op de veranda.
Maar het was niet prioritijd want er stonden stoelen, dus bleef het er een
beetje bij omdat er aldoor belangrijkere dingen waren die moesten gebeuren.
Maar nu had de c1000 in Almelo een actie,kon je zegels sparen en wat bij betalen en
dan had je een lounge set. Mijn vader en zijn vriendin wonen in Almelo en die zijn zo lief geweest om voor ons te sparen. En zie hier onze lounge set, wil nog wel andere kussens er in want vind deze niet heel erg mooi. Maar voor nu vind ik het oké.

woensdag 16 juni 2010

Nieuwe creatie

Moest vandaag vroeg uit de veren, had om 8uur al een afspraak bij de fysio.
gaaaaaaap viel niet mee op mijn vrije dag, hi hi. Maar goed 1 voordeel je hebt de hele dag nog voor je. Op de terug weg even langs de garage gereden want mijn auto deur wou niet meer op slot aan mijn kant. Ze moeten er even een onderdeeltje voor bestelen,dus nog even vol houden zo.

Edwin was vandaag ook vrij hij had een studie dag, dus toen ik thuis kwam eerst even gezellig samen ontbeten. Daarna even wat klusjes in huis gedaan. Toen had ik eindelijk tijd voor me zelf. Was vorige week aan een nieuwe ketting begonnen en die wou ik afmaken. Verder moest ik twee kaartjes maken mijn schoonzus is morgen jarig en een studie genoot van edwin is vandaag jarig. Helaas vergeten om 1 kaartje op de foto te zetten. Bij deze dus een foto van mijn nieuwe creatie. Ook nog een foto van een ketting die ik al eerder heb gemaakt.

Vanmiddag nog even naar het tuincentrum geweest, gezellig samen met edwin. Had nog een bon liggen die ik op mijn verjaardag heb gekregen. Twee nieuwe planten gekocht,perkje is nog lang niet vol. Wil graag wat vrolijke bodembedekkers en wat planten waar ik zo nu en dan wat van in een vaas kan zetten. Iemand nog tips, want ik ben nieuw in tuinier land.

Groetjes Wendy

maandag 14 juni 2010

bloemen uit eigen tuin

Ondanks heb ik een troost prijsje gewonnen bij de give away van Twaatje's Diary
Afgelopen week kwam het via de post binnen. Het was heel mooi ingepakt, het pakje bestond uit twee leuke labels en twee zeep hartjes. Helaas hadden de zeep hartjes de reis niet overleeft, maar dat geeft niet kan gebeuren. Bij deze wil ik Antoinette nogmaals hartelijk bedanken voor dit kadootje.

Ben vandaag druk bezig geweest, vanmorgen eerst lekker wezen wandelen met Mylo.
Toen ik terug kwam eerst even de wasmachine,droger en vaatwasser in en uit geruimd.
Daarna de tuin in gegaan en het onkruid uit de tuin verwijderd,tussen de tegels enz.
Toen naar de fysio, toen ik terug kwam natuurlijk even voetbal gekeken ondertussen even staan strijken. Toen dat afgelopen was nog even lopen stofzuigen eten gemaakt.
En nu zit ik echt uit te puffen op de bank, misschien beetje te veel gedaan. Maar geeft wel een voldaan gevoel. O ja ook nog even bloemen geplukt in de tuin,altijd gezellig op tafel.

Wens iedereen een fijne week toe.
Lieve groetjes van mij

maandag 7 juni 2010

Aqua Zoo

Afgelopen zondag zijn wij met z'n allen naar Aqua Zoo in Leeuwarden geweest.
Was echt heel leuk, was er nog nooit geweest, maar is een echte aanrader. Niet alleen dieren in een kooi,er waren gebieden waar de beesten los liepen en waar je gewoon tussen door kon wandelen. Ook werden er demonstraties gehouden met vogels en daar vertelde ze dan van alles bij erg leuk.
Het is niet zo heel groot wat het overzichtelijk houd en net genoeg voor de kids, en uitteraad aan het eind een speeltuin en een terras voor de ouders. Waar wij dus ook dankbaar neer plofte, en onder het genot van een koud drankje nog even nagenoten van het mooie weer.Vandaag kreeg ik nog een leuke verassing, ik heb wat leuks gewonnen bij Twaatje's diary. Blijf het bijzonder vinden dat mensen elkaar zomaar kadootjes geven, echt super leuk. Zodra ik het ontvangen heb zal ik het jullie laten zien.
En Antoinette al vast heel erg bedankt.

Ga nu weer stoppen, ga nog even fröbelen.

Lieve Groetjes van mij

donderdag 3 juni 2010

Nieuwe Oorbellen

Ben op het moment druk bezig om allerlei nieuwe sierraden te maken.
Als het een beetje mee zit wil ik deze zomer een webwinkel beginnen met de dingen die ik zelf maak waar onder dus veel sierraden.
Dus ben ik al vast van alles aan het maken, voor de verkoop.
Voor de liefhebbers ze zijn nu ook al te koop dus als je wat leuks ziet laat het me weten.
Ook wil ik in het najaar een verkoop aan huis houden(party).
In het verleden heb ik dit wel eens vaker gedaan ook bij andere mensen thuis, is altijd heel gezellig.Over die party zal ik later dit jaar meer vertellen.
Hier eerst even wat foto's.