vrijdag 17 februari 2012

Ondertrouw


Afgelopen maandag zijn wij in ondertrouw gegaan!!!!!
Ik weet het stelt niet heel veel voor, maar het geeft je toch een speciaal gevoel.
Weer een stapje richting de grote dag op 8 Juni, spannend...........
En het begint al op te schieten nog zo'n 3,5 maand het gaat sneller dan je denkt.
Dus we zijn erg druk met alle voorbereidingen.

In het kader van de ondertrouw en Valentijnsdag zijn we afgelopen weekeind even lekker 2 dagen weg geweest. Heerlijk tijd voor elkaar ontspannen en plannen maken.
We hadden een hotel geregeld in Lochem , heerlijk uit eten geweest een zeer geslaagd weekeind.

Wens iedereen een heel fijn weekeind,
liefs wendy

zondag 5 februari 2012

schaatsenHallo allemaal,

Heerlijk weekeind he, het vriest de zon schijnt wat wil je nog meer.
Juist schaatsen, dat krijg je als je met een wintersport freak samen woont :).
En ik kan je vertellen dat valt niet mee als je al 25 jaar niet op de schaats hebt gestaan. Maar lol hebben we wel gehad. We kwamen mijn schoonzus en zwager tegen en daar was ik heel blij mee. Want mijn schoonzus die nam mij bij de arm en toen stond ik wat stabieler. En Edwin ging een grote ronde schaatsen met zijn broer en ik kon rustig een beetje oefenen hi hi. Daarna lekker warme chocolademelk gedronken, kort om een heel gezellig dagje in Earnewald.

Fijne week allemaal, gr van mij

vrijdag 3 februari 2012

vogeltjes

Al een tijd geleden had ik twee kleine nestkastjes gekocht voor vogeltjes op een rommelmarkt hier in de buurt. Ik moest daar nog steeds wat mee doen.
En dat heb ik afgelopen week dan eindelijk gedaan. Eerst heb ik ze schoongemaakt en wit geverfd. Dat was al een hele vooruitgang. Maar er ontbrak natuurlijk nog iets een vogeltje. Van stof heb ik vervolgens drie vogeltjes gemaakt en ik moet zeggen ik vind ze echt super leuk geworden. Het derde vogeltje heb ik op een klein potje gezet die ik wit geverfd heb. Ook heb ik nog een klein memo bord gemaakt al met al zeer geslaagd al zeg ik het zelf hi hi.

gr van mij

winter foto's

Winter

Sneeuw!!!!!!!!!!!!!!

Het is eindelijk winter, met sneeuw. Wat een prachtige wereld is het toch als het sneeuwt. Ben vandaag lekker vrij en toen ik vanmorgen na lekker uitslapen wakker werd was de wereld wit. Joepie. Ben lekker met de hond wezen wandelen in de sneeuw. Mylo was helemaal door het dolle heen van al die sneeuw. Allemaal spelende kinderen helemaal geweldig.

Heb net even onze oprit sneeuw vrij gemaakt, pufffffffffff...........
Dat viel niet mee hi hi, maar ja moest even gebeuren anders kan ik zo niet met de auto weg. Er moeten wel boodschappen gedaan worden.
Heb ook nog even een paar foto's in de tuin gemaakt.

Fijn winter weekeind allemaal.
groetjes van mij