maandag 6 september 2010

goed beginHallo Allemaal,

Aan het begin van deze nieuwe week was ik direct de klos.
Had vorige week al een beetje last van mijn kies, maar hoopte dat het over zou gaan.
Maar helaas het werd alleen maar erger, vrijdag morgen gelijk de tandarts gebeld maar die had een dagje vrij. Dus over het weekeind maar aspirines geslikt om de pijn te onderdrukken. En vanmorgen gelijk gebeld kon gelijk terecht,er moest een wortelkanaal behandeling gebeuren brrrrrrrrr. Moest om 5 uur terug komen voor de behandeling was echt heel nerveus en bang. Gelukkig kon hij het goed verdoven.
Nu begint de verdoving er uit te gaan en word het wat minder,heb net maar even weer een aspirine in genomen.

Afgelopen zaterdag zou mijn moeders verjaardag zijn. Blijft altijd een vreemde dag, met veel emoties. Ik heb me voorgenomen om elk jaar met haar verjaardag wat leuks te gaan doen. Deze keer ben ik samen met Edwin naar Almelo gegaan naar mijn vader en Truus(zin vriendin). Was heel gezellig,zijn de stad in geweest en sávonds uit eten.
Veel over mijn moeder gepraat met een lach en een traan, het geeft een fijn gevoel om dit met z'n allen te delen.

Ik ben nog steeds op zoek naar drie mensen die mee willen doen aan mijn P.I.F.
Lijkt het je leuk om een kadootje van mij te krijgen meld je dan aan, na die tijd mag jij weer drie mensen blij maken met een kadootje. Zie mijn vorige post over mijn P.I.F.

Liefs wendy

8 opmerkingen:

 1. Lieve Wendy, wat lijkt me dat moeilijk om de verjaardag van je moeder te vieren terwijl ze er niet meer is. Jullie hebben het heel mooi gedaan zo met zijn alle! Goed bedacht om op haar verjaardag iets leuks te gaan doen.
  Jammer dat je nog steeds geen drie mensen voor je PIF hebt gevonden. Als je tegen het einde van de week nog niemand heb dan meld ik me aan!
  Lieve groet
  Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wendy,het lijkt me inderdaad heel moeilijk om de dag van je moeders verjaardag door te moeten maken.
  In november wordt het voor mij de eerste keer en zie er eerlijk gezegd nu al enorm tegenop.En,inderdaad is het heel mooi als je het met anderen kan delen.
  Balen van je kiespijn een wortelkanaalbehandeling is niet niks,ik hoop dat de pijn nu een beetje uit te houden voor je is en dat het gauw over zal zijn.

  Gr van ons,inka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meisje toch wat een verdrietige post.......ik hoop dat het met je kies beter gaat !! en ja nare dingen ....maar inderdaad ook mooie herinneringen........fijn dat je het zo hebt kunnen delen........het blijft moeilijk je moeder missen.....mooi dat van het engeltje......liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. IEKS een wortelkanaalbehandeling!!!! Heb er vorig jaar een mogen ondergaan!!! Meid ik kan je vertellen ik heb NOG NOOIT zo'n pijn gehad...die behandeling vond ik peanuts,.....maar DAARNA!!!!!!!!!!!!!! Het moest dus nog een keer(lekker he, die chloorlucht;))....maar goed....alles voor die stralende lach(en een pijnloos leven ;))

  Wat een dubbel gevoel moet dat zijn, een leuke dag op de verjaardag van iemand die je natuurlijk vreselijk mist!!! Je hebt het gedeelt met hen die je lief zijn, dat scheelt!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn om deze speciale dag samen met je vader door te brengen. bijzonder en voor jullie beide een troost!
  Lieve groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief, emotioneel maar bijpassend gedichtje.
  Fijn dat jullie. ondanks de verdriet die het gemis met zich mee brengt, een leuke dag hebben gehad.

  En kiezen... praat mij er niet van. Vreselijk wat kan dat een pijn doen zeg.

  Maar vergeet nooit... Na regen komt zonneschijn!

  Groetjes, Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Wendy, Ik hoop dat de pijn van je gebit langzaam weer een beetje wegtrekt. Fijn dat je zaterdag samen met je vader hebt kunnen doorbrengen en dat er plaats is voor deze emoties.
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. bleehhhh kiespijn. vreslijk. wie dat heeft uitgevonden...hoop dat je snel weer helemaal opgeknapt bent. fijn dat je de dag bij je vader hebt doorgebracht. geeft de dag toch iets speciaals.
  gr hannie

  BeantwoordenVerwijderen