maandag 17 januari 2011

Nieuwe kettingen


Als eerste wil ik iedereen even bedanken voor de lieve berichtjes die ik heb gekregen, naar aanleiding van mijn vorige bericht. Krijg er altijd zo'n warm gevoel van als ik al die berichtjes op mijn computer zie, thanks.

Vorige week had ik al verteld dat ik een aantal kettingen heb gemaakt. Afgelopen weekeind heb ik er nog een paar bij gemaakt. Heerlijk om weer zo lekker creatief bezig te zijn. Heb er gister avond nog gauw even wat foto's van gemaakt. En vandaag heb ik ze in de vitrine gelegd bij een vriend van me in de kapsalon.

Kreeg van de week ook nog een pakje binnen van het Witte Luik, had er wat dingen besteld. Wat lint,een stempel,witte zakjes,bedeltjes,oud document en pakpapier.
Het is altijd een feestje om een pakje van Margo te ontvangen ze pakt het altijd zo mooi in, en er zit altijd een kadootje bij. Zo lief en attent.
Doortje zat op de stoel bij de eettafel te kijken wat het vrouwtje allemaal aan het doen was, spannendddddddddd.
Het lint heb ik al gebruikt bij het maken van de kettingen,met de rest ga ik ook nog wat leuke dingen doen.

Wens iedereen een hele fijne week toe.

Lieve groetjes Wendy

2 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige foto's weer ...leuk het witte luik !......heb ik ook wel eens besteld.......leuk ook dat je de JDL hebt besteld....bedankt !!!.....groetjes Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat maak je altijd mooie dingen.
  En wat is poes Doortje een leukie.

  Ik zie het al helemaal voor me hoe jullie het samen gezellig hebben aan de tafel.

  Lieve groeten, Alexandra.

  BeantwoordenVerwijderen