zondag 17 maart 2013

kippen

Hallo Allemaal, Het is al weer even geleden dat ik een post heb geplaatst. Van mij mag het nu wel lente worden ben flauw van dit weer. Vanmorgen kwam ik van bed weer sneeuw ba ba, net even met Mylo wezen wandelen brrrrrrrrrrrr wat is het koud. Afgelopen week lag ik plat met de griep word je ook niet echt blij van :( Waar ik wel blij van word is freubelen, joepie. En mijn vriendinnetje is morgen jarig dus ik had weer een leuk doel. Ik heb voor haar twee leuke kippen gemaakt, die heb ik op een glazen schaal gedaan met wat stro en chocolade eitjes. Ik ben blij met het eind resultaat hopelijk zij ook we zullen het zien morgen. Deze keer heb ik gelukkig wel foto's gemaakt. Twee week geleden was een ander vriendinnetje jarig en daar heb ik ook een aantal leuke dingen voor gemaakt maar de volgende dag bedacht ik in eens dat ik het niet op foto heb gezet zo jammer. Nog een vraagje, uit gebloeide bolletjes kun je in de tuin zetten heb ik me laten vertellen. Hoe kan ik dat het beste doen. Moet je de oude bloem en groen er af knippen of alles zo in de grond. Wie het antwoord heeft ik hoor het graag. Fijne week allemaal, lieve groetjes wendy

2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Wat een leuke kippen! Ik knip altijd de bloemen en het blad van de bolletjes af en stop ze dan in de grond.

  Ik ga je blog volgen hoor!

  Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, wat Maaike zegt doe ik op dezelfde manier. En het werkt goed. Volgend jaar krijg je kleinere bloemen, maar dat is juist leuk. En sommige bollen verwilderen. Ik zou je wel willen aanraden de bolletjes dicht bij elkaar te zetten, dan krijg je een mooi geheel.
  Groeten van Lilian

  BeantwoordenVerwijderen