donderdag 13 mei 2010

de verandaBen de hele week al druk druk druk, ben weer halve dagen aan het werk eindelijk.
Heb 8 week thuis gezeten zonder een kant op te kunnen gescheurde kniebanden.:(
Dus het is heerlijk dat ik weer in de auto kan stappen en weg kan gaan. joepie.

Maar goed naast de halve dagen werken en 2x in de week fysiotherapie heb ik deze week nog meer gedaan. Ben woensdag naar naailes geweest, daar was ik ook al een tijdje niet geweest. Wat ik enorm balen vind want dat vind ik echt een uitje op de woensdag morgen.

Toen ik daar weg kwam ben ik over Groningen gereden en ben even bij 2 kringloop winkels langs geweest. En daar viel mijn oog op een schommelstoel,ik denk die is voor wendy leuk voor op de veranda. Heb ik mezelf dus maar even op getrakteerd,ben zondag jarig dus goed excuus hi hi.

Hij moet nog even een likje verf hebben, want hij is her en der wel erg beschadigd.
Het hoeft niet perfect te zijn maar wel af in mijn ogen. En ik wil volgende week of zo even stof halen voor een leuke kussen. Als hij af is laat ik het eind resultaat zien. Heb al wel even een foto gemaakt van de veranda met schommelstoel, aub niet op de rommel letten we zijn nog aan het verbouwen.

Moet nog een nieuwe deur in de veranda,en een plafon en als ik het nu zo op de foto bekijk ook een likje verf op de muren. En de hoge druk spuit moet er nog overheen maar die is kapot en een nieuwe laat even op zich wachten van wege andere dingen.

En woensdag avond ben ik naar een workshop geweest. Vriendin van me is bloemist, van wege haar nieuwe opleiding waarin ze zich nog meer gaat specialiseren, moet ze zo nu en dan een workshop geven. Als ze deze opleiding afgerond heeft mag ze namelijk ook les geven. En daar heb ik een kunstwerk gemaakt voor buiten,is aardig gelukt dacht ik.Was in ieder geval heel gezellig.

Wens ik iedereen nog een fijne hemelvaartdag toe, ik ga even lekker op de bank hangen met mijn computer. Heb vanmorgen namelijk gewerkt en begin het nu te voelen.

liefs wendy

8 opmerkingen:

 1. Tjee Wendy, die stoel is perfect voor je veranda!! Wat een gezellig plekje zo!! Laat de zon maar komen, dan kun je aan de slag met de kwast.....
  Weet je al wat voor stofje je gaat nemen??? Mooi streepje??

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een kunstwerk echt leuk. En wat een geluk dat je een schommelstoel hebt gevonden in een kringloop winkel. Ik heb heel veel gezocht, uiteindelijk heb ik er twee gekocht bij Ikea, speciaal voor in de tuin. Jou veranda is schitterend, daar is mijn tuin jammer genoeg te klein voor.
  Alvast een fijn weekend.

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gezellig Wendy !!! een veranda.............ik mag een keer jaloers zijn toch?? mag dat nu??? ja ! mag het??

  Ik vind hem superrrrrrrrrrrrrrr....................echt ik wou ...ik wou............maar helaas we wonen in een appartement met terrassen dus ..........geen veranda.....helaas.............snik................ik droom ervan.......hahahhahah!!


  Hele fijne dag nog !! lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wendy,je veranda is super net als je schommelstoel,toppie erg,leuk.

  fijne avond verder

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige veranda!!!! En die schommel stoel ook! Heerlijk schommelen op een warme zomeravond!!
  Kan me voorstellen dat je blij bent dat je jezelf weer een beetje kan voortbewegen! Ik stuur je dit weekend even de werkbeschrijving op. Was je nog niet vergeten hoor :)
  Groetje Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rommel??Waar???

  Prachtige stoel op een prachtige veranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Wendy
  Hé ik snap er niets van je was een tijdje bij mij uit beeld??? hoe dat nu kan weet ik ook niet maar dan heb ik nu lekker veel bij te lezen!
  Ik vind je schommelstoel helemaal leuk!
  goede vangst hoor!!
  Je werkstuk is ook erg mooi, wat kun je toch mooie dingen maken op die workshops, je hebt geluk met zo'n vriendin. zo en nu nog even verder koekeloeren op je site hoor
  een heel fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf, zo'n veranda! En die schommelstoel staat daar perfect.
  Fijne dag morgen!

  BeantwoordenVerwijderen