donderdag 27 mei 2010

Max op de camping

Hallo Allemaal,

Door alle drukte weinig tijd gehad om op mijn blog te schrijven,sorry.

Afgelopen weekeind met Pinksteren zijn we naar de camping in Opende geweest.
We hebben elk jaar met Pinksteren een familie weekeind met de familie van mijn vriend. Ben eerlijk gezegt niet zo'n fan van camperen, maar het is altijd wel gezellig. Altijd leuk om iedereen weer eens te zien, en de kinderen genieten het meest. En daar genieten wij dan weer van ondanks dat we zelf geen kinderen hebben.
Overdag was het heerlijk weer, s'nachts meega koud.

Mylo(onze hond) gaat altijd gewoon mee en die geniet dan heerlijk van alle aandacht en van hele dag lekker buiten zijn. De katten blijven altijd gewoon thuis en dan rijden we gewoon een paar keer heen en weer om ze eten te geven.
Maar ja onze kleine hummel Max, heeft nog wat extra aandacht nodig, hij mag graag de hele dag spelen, knuffelen, eten en af en toe slapen.
Vrijdag avond hadden we hem thuis gelaten, maar omdat hij apart zat van de andere katten vond ik het wel een beetje zielig. Dus hebben we hem zaterdag opgehaald en meegenomen naar de camping. Tuigje om en Max vond het prachtig hij kreeg alle aandacht van de kids, de hele dag werd hij geknuffeld wat een avontuur.
Sávonds samen met Mylo in de slaap cabine naast ons ging allemaal super.Zie de foto's.

Met Mylo en Max gaat het heel goed ze slapen samen op een kleed, zo lief.
Met de katten gaat het iets minder goed, Roos de oudste vind het allemaal wel oké zolang Max maar van haar staart afblijft dat gaat af en toe wel eens fout.
Maar met Doortje gaat het niet echt goed die doet niks anders als blazen en die probeert max echt aan te vallen. Iemand tips hoe we dit gedrag moeten oplossen?
Probeer de aandacht zo veel mogelijk te verdelen.

Toch nog best een lang verhaal geworden, ga nu stoppen volgende keer Meer.

groetjes wendy

4 opmerkingen:

 1. wat een SCHATJE is die Max zeg!!! En wat worden die mopjes snel groot!!! Onze Bruce wordt in augustus 1 jaar oud, maar het blijft toch mn "babypoeske"('t is een kat ;))
  Krijg er nu al buikpijn van als ik er aan denk dat ik 'm van de zomer 10 dagen moet missen.....*SLIK*.....maar meenemen lijkt me niet verstandig. Dus dan maar een oppas in huis......arme Bruce....10 dagen niet de tuin in....*zucht*......zoetekes zijn het!!!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje........Max !! ach zo lieffffff !!!!.......schattig.ik moet mijn meiden volgende week ook missen..........snik.....we gaan naar Denemarken........lieve groetjesssss Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke foto’s allemaal en wat een poepie.

  Ach,ben gek op RODE katten,heerlijke dieren.

  Alvast een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja wat moet je daar nu aan doen, bel eens naar het asiel daar geven ze ook tips hoe je met dit soort dingen om kan gaan.
  Mocht je je vervelen het weekend, kijk eens op mijn nieuwe blog met de weekendtips voor deze week. De link staat in de zijbalk van mijn blog.
  Groetjes en een fijn weekend, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen