donderdag 8 april 2010

knutsel dag
Vandaag even lekker een time out, en dat houd bij mij in lekker een knutsel dag in lassen Joepie. Heb twee leuke doosje gemaakt en nog een paar leuke broches.
Had vorige week ook al een paar gemaakt. Heb geprobeert ze een beetje leuk op de foto te zetten buiten in de tuin. Het viel niet mee stond best veel wind.
Maar goed kijk en oordeel zelf.

3 opmerkingen:

 1. het ziet er allemaal erg mooi uit,goed gelukt,de blauwe bloem met vlinder is schitterend,een mooie kleur blauw.
  heerlijk om zo even een time-out te mogen maken.

  alvast een heel fijn weekend,gr inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wendy,
  Wat leuk dat jij het bloggen ook ontdekt hebt.
  Kom gelijk even bij je kijken en whooo zeg, Wat een mooie blog heb je! Je hebt hele leuke doosjes gemaakt en je broches zijn ook heel erg leuk. En die kistjes die je gekocht had zijn ook helemaal super. Ik zit gelijk mijn mannetje even lief aan te kijken of hij zoiets voor mij kan maken..... Nou ik ga je volgen hoor. Ik zal proberen uit te leggen hoe je een link kan plaatsen:
  Ga naar blogger dan naar indeling gaan---kies gadget plaatsen---kies afbeelding---dan de afbeelding uploaden---de blog opzoeken die je wilt linken en dan bij www. (blognaam) rechtsklikken en knippen kiezen---dan bij URL plakken kiezen en dat is het als het goed is. Ik hoop dat je er wijs uit kunt. Ik vond het in het begin ook een uitzoekerij hoor. Succes gewenst!
  Alvast een hele fijne week,
  groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen dat je maakt!
  Dank je voor de feature op jouw blog!

  xoxo
  G.

  BeantwoordenVerwijderen