donderdag 15 april 2010

Super Blij !!!

Ben zo super blij vandaag,ik moest vandaag naar het ziekenhuis voor controle.
Zal even in het kort uitleggen waarom.

Een paar jaar geleden heb ik namelijk zelf een knobbeltje in mijn borst ontdekt en na onderzoek in het ziekenhuis bleek dit dus niet goed te zijn, diagnose borstkanker.
Wat er dan met je gebeurt en wat je voelt hoef ik niet te vertellen dat snapt iedereen wel. Maar goed ik ben geopereert en heb allerlei behandeling gehad het was een lange weg met ups en downs. Deze ziekte heeft een hoop gevolgen ook na dat je in principe genezen bent verklaard. Ik sta dus nog steeds onder controle,2x per jaar moet ik naar het ziekenhuis. Waarvan 1x op foto.

En die controle met foto was dus vandaag, ik was zoals gewoonlijk weer bloed nerveus. En dat zal ook altijd zo blijven, je vertrouwen in je lichaam is weg, de eerste keer dacht ik namelijk ook dat er niks aan de hand zou zijn en dat bleek dus wel het geval. Maar goed het was dus allemaal"GOED" en daarom ben ik dus super blij.

Dit wou ik even met jullie delen!!!

Veel liefs wendy

5 opmerkingen:

 1. hoi wendy,wat super dat alles goed is,fantastisch,meis.

  kan me voorstellen dat je er iedere keer weer zenuwachtig bent voor de controle.

  lieve gr inka en andre xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wendy.ik geef je een hele dikke pakkerd...wat een opluchting..pffffffffff ben blij voor je meid !!!

  Blij ...blij.....echt ik heb 2 vriendinnen met hetzelfde ....en het is zoooo spannend elke keer weer die uitslag !!!! nou groetjes leuk nieuws !!! dikke knuffel ven een blije Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zoooo blij voor je!!!!!! wat een stress zal je daarvan gehad hebben. (heb het zelf ook gehad, bleken melkklieren te zijn die een keer per zoveel tijd opzetten).
  Ik wens je een fijn weekend, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Wendy heerlijk nieuws!!Kan me voorstellen dat je steeds weer de zenuwen hebt.Bij mn moeder is vorig jaar ook borstkanker ontdekt alsof je in n sneltrein zit waar je heel niet wil zijn zo voelden wij ons.Maar je kan weer opgelucht zijn en lekker weekeinde vieren,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Wendy!

  Tja en ik weet uit ervaring hoe jij je voelt, ik moet nog steeds ieder jaar naar mijn interniste/oncologe voor controle. Ik heb hodgkin gehad toen ik nog maar 16 was. Nu al meer als 20 jaar verder moet ik wegens iets groter risico, door de bestraling toen, op andere kankers toch nog onder controle blijven maar hoe spannend het altijd blijft het is toch een veilig gevoel. Ik krijg ieder jaar een mamo, bloedonderzoek en thorax foto omdat ik hodgkin in mijn longen had, vandaar. Dus ik leef met je mee en ben zo blij voor je dat alles weer o.k. is! Wij vieren het toch ook nog steeds ieder jaar; soms met een glaasje champagne met zijn tweetjes en soms met een gebakje bij de koffie samen met mijn ouders.

  Geniet van het heerlijke gevoel en blijf positief!
  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen