woensdag 30 juni 2010

de keuken
De laatste weken, zeker met het mooie weer kan ik me er aldoor maar niet toe zetten om achter de computer te kruipen. Hoop dat jullie me vergeven, sorry.
Zit veel buiten op de veranda heerlijk met een boek, kat op schoot af en toe wat lekkers er bij, of een Mojito jammie jammie.
Als ik later op de avond naar binnen ga dan kijk ik nog snel even her en der op een blog en dan is het al weer bedtijd. Maar goed ik ben vast niet de enige die daar last van heeft. En de vakantie tijd is natuurlijk ook begonnen, er zijn al wat mensen weg en voor ons duurt het ook niet lang meer.

Ook de creativiteit neemt wat af met de warmte en zo vlak voor de vakantie. Ik hoop dat ik na de vakantie mijn baterij weer flink heb op geladen dan ga ik er weer tegen aan.

Heb nog een paar foto's genomen van een klein stukje keuken, kreeg een heel leuk schoolbordje in de vorm van een kat op mijn verjaardag. Deze heeft nu een plekje gevonden in de keuken bij een rij met kopjes.

Bij deze wil ik iedereen al vast een hele leuke vakantie wensen, genieten, voorzichtig zijn en heel weer thuis komen waar je ook heen gaat.

Lieve groetjes van mij

7 opmerkingen:

 1. Het is je vergeven. ik heb net ook een lekkeren mojito op (heerlijk fris met dit weer)
  Lekker gedobberd in het zwembad en boekjes gelezen, dus.. je bent niet de enigste. we hebben lang genoeg binnen moeten zitten.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot gelijk hoor, ik geniet nu ook van het buiten zijn.
  We kunnen straks weer lang genoeg binnen moeten zitten.
  En dan komt vanzelf de inspiratie weer, let maar op!

  Groetjes Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik ben minder actief nu hoor. Veel te jammer van het mooie weer om binnen achter de pc te zitten. En zo zijn er meer die het even rustiger aan doen.
  Ik wens je een fijne vakantie toe.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ook alvast een hele fijne vakantie gewenst. Denk da het heel normaal is dat je in de zomermaanden minder actief achter de computer zit. Zonde toch om binnen te zitten met dit prachtige weer!
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat de meesten minder bloggen. Wat wil je ook? Heerlijk zomer, dus geniet ervan.
  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is ook veelste warm om dingen te ondernemen,lekker genieten van het zomer weertje.
  Alvast een hele fijne vakantie gewenst.

  Groetjes inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thank you Wendy! Nice thoughts are always welcome even if late!!! Lovely images of your kitchen corner! Nice photos and beautiful cups!!!
  Wish you a wonderful week end!
  Vale

  BeantwoordenVerwijderen