woensdag 16 juni 2010

Nieuwe creatie





Moest vandaag vroeg uit de veren, had om 8uur al een afspraak bij de fysio.
gaaaaaaap viel niet mee op mijn vrije dag, hi hi. Maar goed 1 voordeel je hebt de hele dag nog voor je. Op de terug weg even langs de garage gereden want mijn auto deur wou niet meer op slot aan mijn kant. Ze moeten er even een onderdeeltje voor bestelen,dus nog even vol houden zo.

Edwin was vandaag ook vrij hij had een studie dag, dus toen ik thuis kwam eerst even gezellig samen ontbeten. Daarna even wat klusjes in huis gedaan. Toen had ik eindelijk tijd voor me zelf. Was vorige week aan een nieuwe ketting begonnen en die wou ik afmaken. Verder moest ik twee kaartjes maken mijn schoonzus is morgen jarig en een studie genoot van edwin is vandaag jarig. Helaas vergeten om 1 kaartje op de foto te zetten. Bij deze dus een foto van mijn nieuwe creatie. Ook nog een foto van een ketting die ik al eerder heb gemaakt.

Vanmiddag nog even naar het tuincentrum geweest, gezellig samen met edwin. Had nog een bon liggen die ik op mijn verjaardag heb gekregen. Twee nieuwe planten gekocht,perkje is nog lang niet vol. Wil graag wat vrolijke bodembedekkers en wat planten waar ik zo nu en dan wat van in een vaas kan zetten. Iemand nog tips, want ik ben nieuw in tuinier land.

Groetjes Wendy

5 opmerkingen:

  1. Hallo Wendy,

    Mooie kettingen heb je gemaakt, vooral de zwart/witte vind ik erg mooi!

    En voor wat betreft tuintips, zelf ben ik gek op rozen, liefst van die mooie grote engelse rozen (erg leuk voor op de vaas!)en verder ridderspoor, vingerhoedskruid, annabelles, er is genoeg moois :-)

    groetjes,
    yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kettingen Wendy !!! en die kaart ook al zo mooi...........leuk leuk.........en nu naar bed,truste,..liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Wendy,

    Wat een leuke kettingen en andere dingen heb je gemaakt!

    Wat betreft de tuin, qua bodembedekkers ben ik zelf erg fan van phox. Te krijgen in allerlei kleuren en in de lente een geweldig mooie kleurenpracht!

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Wendy.
    Mooie kettingen.
    En leuk zo maar even je daginvulling vertellen.
    Groetjes Marga

    BeantwoordenVerwijderen